barx.org presenterer

Muzak für die Massen

Andreas "Andy" Ruepp - Hey ich bin ein Dethleffs Fan

Vi har hatt dette bidraget liggende en stund. Åndsverket ble i vår sendt oss av en av våre trofaste lesere/lyttere - la oss kalle ham Lars F. Spaltens sisyfoser takker herved for eksellent muzakalsk utvist fingerspitzgefühl. Nok om det.

Selveste høyferiesesongen står for døren, og dette markeres her med opptil flere fluer i en og samme smekk. For ikke å snakke om samme grill. Sommer, ferie, bilferie, camping, grill, tyskere, bobil, unger i baksetet, bilkø, depresjon, vold, anger, bot, høst. Slik er i stikkordsform sommeren for mange. Men man kan gjøre noe med det. For eksempel blir sommeren mindre frustrerende for deg dersom DU kjøper bobil, slik at DU lager køene og DU tømmer bobildassen hvor DU vil! Hvilken bobil du bør velge? Tja, i følge multikunstneren Andreas Ruepp (se gitaristbilde) er det en Dethleff du skal ha (se lekkert eksempelbobilbilde). Her er det nok plass både til svigermor i kiste, hermetikk og 130 kilo norsk frossenfisk!

Siden tyskere betaler nokså mye for slike nymotens landgangsfartøy, er de heller ikke så interessert i å betale for noe særlig mer. Gratis utsikt, gratis fisk og gratis bobilmusikk er derfor noe germanerne setter stor pris på. Og gratis bobilmusikk er nemlig det som karakteriserer dagens muzakalske tonelek best. For en neve euro spilte Andy Ruepp inn dette mesterverket på en maxi-CD som ble gratisdistribuert av Europas største bobilgigant - Dethleffs (se cover). Som om ikke dette var nok ble også en lystig video produsert (se video). Teksten (se pdf-fil) spinner helst rundt tradisjonelle tyske aktiviteter, f.eks. nevnes fremrykninger i alle himmelretninger, familieverdier, gass, nedvurdering av dekadente ferievaner m.m. Her er det noe for enhver med territoriell uro! Ratt on!

mp3 / tekst / video
nyeste artikkel / artikkeloversikt