barx.org presenterer

Muzak für die Massen

Svein Sjøen - Cottonfields

Spaltens vestvendte periferiker, Billy Sjøens, har et bredt register som bidragsyter. Hans uredde analyser skaper ofte bruduljer, og nå er han her igjen, dere...

Mannen fra bomullsmarkene

Bomull i øra trengs, for Svein Sjøen (se bilder) er mannen som kan spille høyt på Gutenberg og andre beskjedne skjenkesteder i KrF-kommunen Karmøy. Denne gangen presenterer vi den eviggrønne sangen om slaveriet og bomullsmarkene på Karmøy. Da denne spalten frykter injuriesøksmål, skal vi for en gangs skyld la lytteren vurdere musikken. I all ydmykhet velger vi å la Sjøen presentere seg og sin musikk ved å sitere egenpresentasjonen på www.artistsentralen.no. Plukk on!

"Etter 23 år på veien som dansemusiker og trubadur i tillegg til nærmere 200 opptredener som toastmaster i bryllup og på firmafester har Svein erfaring med de aller fleste typer publikum.

I tillegg møter du en artist med bred erfaring fra revy og teater som ikke er redd for å gi publikum det lille ekstra - sceneopptreden er et viktig stikkord og publikum er hele tiden i fokus.

Repetoaret er allsidig og bredt og tilpasses publikum og arrangement - om det er en god dansekveld for et voksent publikum eller en pubkveld med høy allsangfaktor.

Det er duket for en kveld med stemning og overaskelser - her får du en artist som ikke er redd for å "ta'n helt ut"!!!!!!!".

mp3
nyeste artikkel / artikkeloversikt